Om oss

Det är vi som är fabmf.se. Det är vi som går längst fram i ledet för att slåss mot det som är det slätstrukna i världen, det är vi som gör allt som står i vår makt för att slåss mot det som idag är norm i det svenska samhället – jantelagen. Vi står upp för de människor som anser att det inte finns en plats för dem i en social kontext, enbart för att de gör som de vill och för att de skaffar de saker som de faktiskt vill ha.

Man ska aldrig behöva bli gjort till åtlöje för att man följer sina behov och drömmar. Man ska aldrig behöva utstå blickar, kommentarer och gliringar kring ens person och ens beteende bara för att man köper vitmarmor från Madagaskar eller exklusiva plantor från Asien. Man ska alltid få utrymme för att vara den man faktiskt är och vi hoppas med denna sida att ge er alla kraft och energi att följa era ultimata behov och inte behöva skämmas för dem. Visst vill vi alla passa på något sätt i samhället och i relationer, men det ska inte behöva gå så långt att man hela tider kväver sin personlighet eller sin personliga utveckling.

Så häng med. Följ oss in i en värld där ingenting har någon övre gräns. Här hyllar vi det som är unikt och det som är fabulöst i våra liv och framför allt vår vilja efter att ha dem!