Den vackra utsidan

När man pratar om det fabulösa livet så brukar det ofta vara så att det anspelar på saker och ting som är lyxiga, saker som många kanske avfärdar som onödigt trams och sådant som egentligen bara är till för att sätta sig själv i någon form av statusställning i förhållande till andra och på så sätt utöva makt och ha inflytande. Det är inte många som faktiskt tänker på det som att de människorna som vill ha fabulösa saker också kanske har ett genuint intresse för det och vill ha och använda dem i deras liv av andra anledningar än att de nödvändigtvis måste hävda sig gentemot någon annan – snarare kan ju fallet vara att det alltid funnits en dröm om just dessa fabulösa saker, och när man får möjlighet till det ska man som sagt inte förneka sig.

dancing woman

Dyrt eller billigt?

Det är en fråga som inte är helt lätt att svara på, för fabulösa saker kan vara både dyra och billiga, det beror helt och hållet på vilket ben man står på och vilka möjligheter man har. Pratar man om bostäder och bilar av de mest fabulösa sorterna så kommer det så klart att kosta mycket pengar, men de finns de som ändå anser att det är rimliga nivåer, inte enbart för att det också är bostäder och transportmedel, utan också för att det är av den sort som de alltid har drömt om att äga. Och det behöver inte betyda att de är missunnsamma eller har ett behov att visa sig bättre än andra – de har helt enkelt nått en nivå där denna form av fabulösa yttre saker faktiskt är möjliga.

Men bara för att man kanske inte har råd med en villa på Lidingö eller det tjusigaste av bilar så betyder inte det att man inte kan leva ett fabulöst liv. Det finns nämligen också nivåer av vardagen som kan göras betydligt lyxigare än vad man kanske tror. Att unna sig ett spa-weekend på ett underbart hotell som man hittat på exempelvis https://www.reseguiden.se/reseguider/varldens-billigaste-lyx-3298, eller att köpa från de mer fabulösa delarna av köttdisken, eller kanske bara köpa de dyrare alternativen av hushållsapparater är ett sätt att få sin fabulösa ådra kittlad. Så oavsett hur din vardag ser ut, oavsett vad du har för inkomst, så kommer du har många möjligheter att unna dig fabulösa saker, och se till att ta tillvara på de tillfällena!